Elektrikertjenester

elektriker i gjøvik

Trenger du elektriker?

Vi er en gruppe elektrikere med lang erfaring innen el-installasjoner og prosjektering innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi har oppdrag innen både sterkstrøm og svakstrøm, internkontroller, og service. Kom med din forespørsel, så gir vi deg et kostnadsoverslag og tilbud. Vi jobber både mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Vi utfører el- installasjon i boligsektor, borettslag, småindustri, næringsbygg, forretningsbygg, uteinstallasjoner og i landbruksinstallasjoner.

Lenge siden du har hatt en El-sjekk?

Alle bør regelmessig foreta en el-sjekk av boligen for egen trygghet. Skal du selge boligen kan en gjennomført el-sjekk være en trygghetsfaktor som kjøper hilser velkommen. Prisen på en fullstendig elsjekk vil variere fra bolig til bolig.

Noe må i alle fall skje, fordi: Feil på elektriske anlegg forårsaker ca 10 000 branner eller branntilløp årlig i Norge. Mange glemmer at el anlegget må vedlikeholdes. Med mer elektrisk utstyr og stadig større strømforbruk øker faren for brann betraktelig. Dermed øker også behovet for en el-sjekk av det elektriske anlegget.

Man kan faktisk bli økonomisk ansvarlig for en brann som skyldes feil på det elektriske anlegget dersom ikke dokumentasjonen er i orden.

Våre medareidere tilbyr deg hjelp 24/7 om du trenger akutt hjelp. 

Ikke nøl med å kontakt din elektriker i Gjøvik, om du har mistanke om en jordingsfeil eller andre ulumskheter – det er bedre å være føre var!