Elektrikertjenester – Gjøvik • Raufoss • Reinsvoll • Innlandet

Vi er et elektrikerfirma 
Som tilbyr alt fra el-sjekk til prosjektering og service

El-sjekk

Er det lenge siden du har hatt en el-sjekk av boligen din, så er det ikke noe å vente med. Eier av boligen har det fulle og hele ansvaret for at det elektriske anlegget er i orden.  

Elbilladere

Har du elbil, eller ønsker å kjøpe, men mangler elbillader hjemme? Vi leverer elbilladere. Vi har også større oppdrag for parkeringskjellere og offentlige parkeringsplasser.

Smarthus

Vi leverer smarhus fra FIBARO, et av verdens største innen smarthus-løsninger. Styr lys, inneklima, porter, gardiner, alarmer og smart-tven.

Bytte sikringsskap

Om du har defekte eller gamle sikringer, kan dette i værste fall føre til en brann. Med et nytt sikringsskap får du både jordfeilbryter og overspenningsvern, og brannsikkerheten økes betraktelig. 

Internkontroll

De færreste bedrifter har personell med kompetanse til å gjennomføre profesjonell internkontroll av det elektriske anlegget selv. Spør oss, vi kan hjelpe til med dette.

Komfyrvakt

Det er ikke mye som skal til før man tørrkoker en kjele på kokeplaten. Komfyrvakt er en ekstra sikkerhet på kjøkkenet. Dette kan vi skaffe for deg.

El-installasjoner

Skal du bygge nytt hus eller bygge på huset ditt, så tar vi gjerne jobben med prosjektering og installering av det elektriske anlegget. Vi tar også småjobber som montering av lamper, stikkontakter og downlights.

Porttelefonanlegg

Trenger dere porttelefon /callinganlegg til blokka eller arbeidsplassen? VI tilbyr fleksible og brukervennlige løsninger, både med og uten video.

Brannalarmanlegg

Enten du bor i enebolig, rekkehus eller blokk, så er brannsikring veldig viktig. En ekstra sikkerhet for borettslag og sameier er å ha et felles brannvarslingsanlegg, som varsler alle, om det skulle brenne i en av enhetene.

Telefoni og datanett

Et godt planlagt datanettverk gir alle brukere tilgang til felles ressurser, uavhengig av plassering. Det gir brukere og IT-ansvarlig en enklere og sikrere bruk av datautstyret, i tillegg til bedre og mer effektiv kommunikasjon mellom brukere på nettet. 

Styringssystemer

Med styringssystemer kan man spare strøm, og i tillegg øke komforten i bygg. Systemet brukes til å regulere lys, varme, kjøling og ventilasjon i hvert enkelt rom.

salto elbillader

Tips til strømsparing
Her er enkle grep du kan gjøre for å spare strøm.

Det er ikke så mye som skal til for å for eksempel spare strøm: Skift til LED-lys, eller velg A-merket elektrisk utstyr når du skal bytte, så er du i gang! Tenker du å investere mer i strømsparende tiltak, kan du se på smarthus-løsinger som vi tilbyr. Tiltak som gir deg lavere utgifter kan også bidra til å bedre innemiljøet.