Elbilladere – Gjøvik • Raufoss • Reinsvoll • Innlandet

Vi prosjekterer og leverer elbilladere
Til hjemmebruk og offentlige plasser.

Har du elbil, eller ønsker å kjøpe, men mangler elbillader hjemme? Vi leverer elbilladere fra SALTO og GARO. Vi har også større oppdrag for parkeringskjellere og offentlige parkeringsplasser.

garo elbilladestasjoner

SALTO elbilladere

Ladestasjonene fra Salto kan henges direkte på vegg
Eller det kan suppleres med passende søyler og RFID-lesere etter behov.

Som regel benyttes ladestasjoner med type 2-uttak i omgivelser der type bil kan variere. Type 2-uttak er den mest fleksible løsningen, men husk at man da trenger en ladekabel som passer bilen. Les mer om SALTOs løsninger her.

salto elbillader
garo elbillader

GARO elbilladere

Ladeboksen til GARO er designet og konstruert for å sikre
En trygg og effektiv lading av en el eller hybridbil.

Samtlige ladere er utrustet med med nøkkellås for å hindre uønsket tilgang. Grunnmodellene er utstyrt med uttak type 2 eller fast ladekabel med ladeplugg Type 1 eller Type 2. Type 1 brukes normalt for tilkobling til asiatiske biler og Type 2 for tilkobling til europeiske biler. Lengde på ladekabelen er 5 meter.
Ladeboksene er i grunnutførelse forberedt for dynamisk lastbalansering. Finnes det ingen tilgjengelig vegg for montering, kan et stativ monteres på betongdekke eller Ø60 mm rørstolpe. Les mer om GAROs løsninger her.

salto elbillader

Elbileiere får styrket rett til lading
I sameie og borettslag. 

Nye regler gjør nå at borettslag og sameier over hele landet må være med på det grønne skiftet og legge til rette for lading av elbiler og hybridbiler. Dette er også en god investering som øker verdien av borettslaget og hver enkelt enhet. Snakk med oss i Mjøs Elektro om systemer som passer deres ladebehov!